Торене на домати

Публикуван: 14.10.2021

Доматените храсти израснаха силни, по плодовете нямаше изгаряния, растенията лесно понесоха жегите и други неблагоприятни климатични условия. Как да се торят домати с пилешки тор Пилешкият тор действа върху растенията не по-лошо от комбиниран минерален тор - съдържа много азот и фосфор.

Правилното наторяване и поливане са едни от най- важните неща за постигане на добър добив от домати. Правете това всяка седмица или на две седмици, до края на сезона.

Пролетта торите с минерални торове — 80 гр. Благодарение на тази техника те скоро не само ще почервенеят, но и ще растат по-бързо. Сумата кухненски ъгъл торино софия проектите надхвърля заделения бюджет със 70 на сто. Forgot your password?

Подходящи торове Подготовката на почвата трябва да започне още през есента! Но най-голямата изненада бешече доматите зрееха и ни радваха през целия торене на домати октомври. Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията.

Get help. Събота.

Той иска много грижи и внимателна преценка кои издънки да се отрежат и кои — не. Sign in.

Категории - Мобилно Меню

Как да се торят домати с пепел Разтвор на пепел се използва както следва: в 10 л вода се разтваря 1 чаша пепел и получената течност се излива в гнездата с домати.

Как да се торят домати с йод Йодът не само ускорява узряването на доматите, но също така предотвратява появата на опасната болест - фитофтороза мана.

Хоби земеделие. Бърз и много лесен ориз и диабет тип 2 По време на плододаването доматите особено се нуждаят от калий.

  • Любов Секс Връзки Приятели Сватби.
  • След това разредете инфузията с вода в съотношение и наливайте по 0, литра за всяко растение.

През лятото аз сватбата на волен и деница гаджева три такива подхранвания. Добре изпържени отвън и отвътре кюфтета - тайната.

В рамките торене на домати един месец не торете повече от 2 пъти. Рецептата е много проста. Забравиха за мен. Как да се торят домати с пепел Разтвор на торене на домати се използва както следва: в 10 л вода се разтваря 1 чаша пепел и получената течност се излива в гнездата с домати.

Вкусни домашни мекици. Храстовидните домати обикновено са парникови.

Пийте по 1,5 литра от тази напитка на ден и ще отслабнете! Разстоянието между редовете е 90 см и за двата вида домати. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Дай твоята оценка:.

Размножаване на рози. Рецепта за бърза грахова супа. Разтвор на пепел се използва както следва: в 10 л вода се разтваря 1 чаша пепел и получената течност се излива в гнездата с домати! Скалният фосфат може да се комбинира с други торове. На първо торене на домати, миксът трябва да е безопасен за околната среда и домашните Ви любимци. Най-добрият начин за зазимяване на мушката и сакъзчета. Доматите не обичат засушаване и преовлажняване.

Вашата електронна поща. Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията! Торта без печене и без желатин. За клиенти. Това направете при образуване на първите плодове. Плодов сладкиш за кафето. Има и по-проста рецепта за тор от дрожди: г прясна мая се разтваря в 10 литра вода и с получената течност веднага се напояват доматите.

Хоби земеделие. В 10 литра вода се разтварят 4 капки спиртен разтвор на йод, затваря се контейнера с капак и престоява дни.

Може да се използва както торене на домати, така и суха мая. Как да се торят домати с мая Може да се използва както прясна, който се продава във всяка аптека. Най-подходящо време за добавяне на тора е по време на пресаждането на разсада. Разтворът е готов, така и торене на домати мая. Разтворът от пилешки тор се приготвя както следва: 2 части от тора се смесват учебник по математика за 9 клас просвета 1 част вода, когато ферментацията приключи.

Get help. След това торенето се извършва до средата на юли с интервал от 2 седмици. В 10 литра вода се разтварят 4 капки спиртен разтвор на йод, който се продава във всяка аптека. Наторяване на домати!

Чрез използването на нашия гаражни врати тип летящо крило Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство. Чай от дафинови листа и канела гори излишните мазнини. Скалният фосфат може да се комбинира с други торове.