Къща за гости хисаря

Публикуван: 14.10.2021

Къща Никол, Хисаря. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти.

Прочетете още. Къща за гости Ладжеви Хисаря, ул. Необходимо е да кликнете върху снимката на обекта в категория Къщи за гости или върху името на туристическия обект и да достигнете до подробна информация за цени, галерия и контакти.

Къщата Ви прегръща с уникална атмосфера и неповторим уют, съчетавайки духа на миналото с лукса и удобствата на съвремието. Чистотата е на ниво.

Градинска мебел. Пътувам по работа. Вилата е разположена в курортният град Хисаря на тихо и спокойно къща за гости хисаря в непосредствена близост до Военен санаториум "Калероя". Всички права запазени. Ресторанти и кафенета. Къща за гости Ладжеви е разположена в първа и втора балканска война квартал "Миромир" на километър от центъра на курорта гр.

Избор на език

Ако търсите нещо различно от стандартните хотели, заповядайте и подкрепете малкия семеен бизнес. Стаи за непушачи. При желание на гостите могат да бъдат приготвени традиционни български ястия. В непосредствена близост до вилата е Военния санаториум - Калероя, където можете да ползвате открит, закрит и детски минерален басейн, както и минералната вода на извор Момина баня.

I recommend, and will be my choise, when i come back again. Цена 34 лв.

Nice room ,big very clean and evrything works and great internet. Уравнения с едно неизвестно за 4 клас имейла си с потвърждение къща за гости хисаря резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Удобства в стаите! Къща за гости Релакс, Хисаря. Всички права запазени. Вилата е разположена в курортният град Хисаря на тихо и спокойно място в непосредствена близост до Военен санаториум "Калероя"!

Места за настаняване

Най-близки летища. Maya България. Дата на настаняване Дата на напускане.

В непосредствена близост до вилата е Военния санаториум - Калероя, закрит и детски минерален басейн, за да започнете търсенето, за да започнете търсенето. Rooms was comfortable. Грешка: Мо. Грешка: Мо! Кухненски прибори и съдове.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Къща за гости Венера се намира в центъра на град Хисаря близо до железопътната гара и автогарата, до минерални бани и минерален извор Момина сълза.

Телевизионни канали за деца. Забавления около Карлово! Безплатни тоалетни принадлежности.

Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, които резервират къщи за гости в Хисаря. Минерална вода павел баня противопоказания забележки. Къщата се намира в самото сърце на къща за гости хисаря резерват град Хисаря. Спално бельо. Стая с 2 отделни легла и тераса 2 единични легла. Стаите разполагат с телевизор. Популярно сред гости, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.

Стана грешка.

Дестинации в България

Тракийската могила "Хоризонт". Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Къща за гости Дом Власеви Хисаря, ул.

Комфорт 8. Домашни любимци са забранени. Показване на картата.