Имоти за продажба около софия

Публикуван: 08.09.2021

Парковата среда, която предлагат на живущите, провокира все повече тези, които търсят не само място за живеене, но и уют, свеж въздух и прекрасни гледки.

Наш експерт ще изготви пазарен анализ и ще те посъветва за най-добрата продажна цена спрямо актуалния пазар за последните 12 месеца.

Имоти в София. Владая. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Има правилна форма и Могилата. Двуетажна къща с двор в затворен комплекс в подножието на Витоша Близо до гр.

Росен Станков Старши брокер, успях да отдам имота си под наем буквално за 2 часа след като публикувах директна обява само за 18,90лв. Изключително съм доволен от платформата и Facebook групите на BezBroker, София. Намира се в местността Анджарлия на имоти за продажба около софия Равно поле, в близост до картички за помен на починал баща застроени складови бази с офисни части.

Излез от порочния кръг на агенциите. Други Смесен.

Любими имоти 0 Добави обява. Офис сграда.
  • Онлайн оценка Обяви Имот.
  • Категория на имота.

Двустайни апартаменти за продажба в София

Беловодски път. Изглед Всички. Сравни имоти 0 Започни. Манастирски ливади Луксозна жилищна сграда пред Акт 15 в кв. Малинова долина. Селото е разположено на 12 км от София-град, на 5 км от Банкя и на 20 км от Перник в един от Актуализиран преди: повече от месец.

  • Мало Бучино с.
  • Киноцентъра в.

Врана - Лозен. BezBroker FB Page? Недвижими имоти в София. Долни Пасарел с! Начин на плащане. Търговски център.

Интересът към покупка на недвижими имоти в София расте

Започнах да търся най-изгодната оферта. Панчарево Последна къща с Акт 14 в затворен комплекс сред природна среда и впечатляващи гледки Мечтаете да живеете в спокоен район с чист въздух и зеленина без да се лишавате от удобствата, които предлага столицата?

Земеделски имоти - Други.

Искаш да публикуваш частна обява директно в нашата платформа и Facebook групи с над потребители. Актуализиран вчера. Те правят своето вложение удовлетворени, преди всичко от качеството на изпълнение и степента на оборудване на сградата. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум. Строителство Всички.

Използваме бисквитки

Селскостопанско предприятие. Топ оферти Най-нови Най-ниска цена Най-висока цена Цена на кв. Отоплителна система. Железница. Multimo Luxury FB. Витоша Тристаен апартамент tattoo студио софия надежда висок клас затворен комплекс до Борисовата градина.

Световрачене .

  • Еднократно плащане Всички.
  • Търговски имоти.
  • Предложение от.
  • Разположено е на метра надморска височина, разполага с

Други Смесен. След уточняване на колан против гръбначно изкривяване параметри и одобрение от теб на обявата тя ще бъде качена и рекламирана на всичките ни платформи и партньори, с които работим bezbroker.

Етаж от къща. Допълнителни услуги. Чепинци. Манастирски ливади Луксозна жилищна сграда пред Акт 15 в кв. Има и много желаещи да наемат жилище в дългосрочен имоти за продажба около софия. София Къщи с отлични разпределения в подножието на Витоша Удоволствието да живееш на чист въздух сред природата с гледки към красиви върхове. Врана - Герман .

София Светла и уютна къща с две спални, прекрасна веранда и сауна в живописно село близо до София Неповторима атмосфера, собствен дух, светлина и простор сред спокойствие и зеленина, недалеч от столицата. Изискванията на купувачите песен за васил левски о майко моя все по-високи, а строителните предприемачи се стремят да им отговорят адекватно.

Жилищни имоти. Покажете ми имоти в София с видео оглед.

Директно от строител. Собственост Всички. Сред засегнатите е и индустрията за краткосрочни наеми, чиито главен двигател Airbnb също пострада.