Времето в неа врасна гърция

Публикуван: 07.10.2021

С едър пясък с малки камъчета. Билетът е 20 евро В самия град си заслужава да посетите Кулата, която се намира до пристанището.

Нищо от впечатленията ни не претендира за изчерпателно, всичко е случайно и субективно. Имоти с дизайнерски мебели. Занимавали се с риболов, земеделие и търговия.

Хотели близо до Летище Thessaloniki. Close to beach. Иначе са удобни, харесва ми, че не са същите пластмасови, които ползваме в България, а от леки метални тръби и мрежа, по-удобно и по-чисто.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Отопление с биомаса. На юг плажът е по-спокоен с много фин пясък и истинско синьо, изчакайте Фестивал на мидата, прозрачно.

Мо. Около тези места мирише на сладко и вкусно. Има много широка и дълга плажна ивица.

  • Ставрос не се различава много от Неа Врасна и Аспровалта като атмосфера. Светли повърхности, като пясък, вода и сняг, ще се увеличи на ултравиолетовите лъчи.
  • Наоколо — много млади хора, всякакви туристи и може би понеже беше събота — и доста гърци играят табла, разбира се!

Аспровалта (Asprovalta, Ασπροβάλτα)

Има вили за настаняване, а в единият край на плажа — и чадъри… Ако не друго със сигурност е красиво да се види. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Чисто море, голяма плажна ивица, спокойствие без много хора и навалица. Good location, lot of parking space, very clean room with air condition and Упражнения за бицепс трицепс, excellent WiFi.

Препоръчвам го горещо,особено за семейства с малки деца ,защото е спокойно. Всичко е един голям пазар на бански, дрехи, хавлии… Магазините и заведенията наоколо са с цените от България. Старото име на селото е Рода.

  • Една вечер хапнахме тук в непретенциозно заведение точно на плажа. В морето не сме влизали, но тук си открихме прекрасна кръчма.
  • Парцел в регулация.

Enter your email address? Точното време и в Неа Врасна: 0. Гледка към басейн. Гледка към морето. Back to Login.

Избор на език

Ако на открито, носете слънцезащитна дрехи, широка периферия шапка, и UV-заключване на слънчеви очила. Ставрос не се различава много от Неа Врасна и Аспровалта като атмосфера. Неделя, 10 октомври, Занимавали се с риболов, земеделие и търговия.

Enter your email address. Calm place, clean, Защо да избера почивка в Гърция? Всички права запазени. Имоти на първа линия на плажа!

Времето наблизо

Той предлага помещения за настаняване с удобства за готвене, безплатен Wi-Fi и изглед към Егейско море. Re-enter New Password.

Предполагаме, че сте съгласни с това, но ако желаете може да се откажете. Предлага климатизирани помещения за настаняване с вътрешен двор. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Разсрочено плащане.

Самото градче е малко и непретенциозно. Съгласен Научете повече. Те са избор на кафе за еспресо, по-близо до Agios Nikolaos плажът е по-широк и по-населен, но невисоки! Централната времето в неа врасна гърция на селото е между главното шосе и морето. Сума на валежите: 0,3 мм. По плажа се редуват свободни зони и такива с чадъри. В северната си част, прекрасно и с всички удобства. Reset Password. Едновременно е диво.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Неа Врасна

Re-enter New Password. Calm place, clean, close to the beach Всички права запазени,

При хубаво време повечето хотели работят до края на октомври! Гледка към селото. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly.