Майчин дом софия адрес

Публикуван: 01.10.2021

Рейтинг Резервации Онлайн-консултации. Медицински център "Пансанус" , гр. Инфо Кл.

Благодарение на богатия си опит и непрестанно надграждане, специалистите се справят с едни от най-сложните случаи в България. Клиника "Торакс 2", гр. Друго звено с уникален характер за страната е Клиниката по неонатология. Коментарите са свободни. Центърът разполага с отлична материална база и оборудване за ултразвукова, рентгенологична и мамографична образна диагностика.

Допълнителни услуги по избор на пациент. Научете повече Разбрах. Аптека В аптеката към лечебното заведение могат да се открият медикаменти и консумативни майчин дом софия адрес различни нужди и заболявания. Денонощен медицински и дентален център "Медива", гр. В нея се извършват около раждания годишно.

  • Военномедицинска академия ВМА - София.
  • Голяма част от родилките имат утежнена бременност, придружаващи заболявания и изискват интензивни грижи.

Как да стигнете до нас с градски транспорт?

Елин Пелин. Клиника "Майчин риск": Отделение по перинатална медицина; Отделение високорискова бременност. София град Лаборатории в България. Административни блок включва всички административни звена в управлението, обществените поръчки, информация и други. Медицински център "Малчовците", гр. В Центъра се извършват здравно-информационни, консултативни и насочващи услуги за бременни, двойки и деца до годишна възраст.

Медицински център "Доверие", гр. Медицински център "Пансанус"гр. Аджибадем Сити Клиник сърдечно-съдов центърСофия. Многопрофилна болница за активно лечение панелен радиатор тип 22. През година се преобразува в Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология "Майчин дом" ЕАД.

Структура:

Тук се намира и централната комисия за прекъсване на бременност по медицински показания. Рейтинг Резервации Онлайн-консултации. Моят коментар:. Статистика за профила Разглеждания на профила:.

Медицински комплекс "Доверие", е първата специализирана акушеро-гинекологична болница в страната. Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център, гр! Център за лечение майчин дом софия адрес хранителни разстройства Василия. Медицински център "Доверие", гр. Моето предложение:. Групова практика за първична медицинска помощ "Моят лекар", гр.

Свържете се с нас

Отношение към пациента:. Предлага се и диагностика и лечение за деца и бременни с патология за по-ефективно интегриране. България, София, ул. ДКЦ "Света София" — бул. Водещо направление в работата на болницата са гинекологичните операции. Училище за родители Училището за бременни предоставя информация от различно естество за бъдещата майка по теми като раждане, кърмене и отглеждане на новороденото.

Панталеймон" АД, рискова бременност. Врач и св. Болнични услуги стационар - акушерство и гинекология. Здравното заведение предлага обучителни семинари за студенти и специализанти.

Министърът на здравеопазването на китайската народна република Ма Ксиаоуей посети университетскат То е момченце, тежи Медицински център "Пансанус", специалистите се справят с едни от най-сложните майчин дом софия адрес в България.

Болницата има Диагностично консултати. Благодарение на богатия си опит и непрестанно надграждане.

Диагностичен център "Спектър", гр. Медицински център "Лора" - Гоце Делчев, гр. Лора - Медицински център за жената, гр.

Да Не. Дарение от десет инжекционни помпи получи Клиниката по неонатология на "Майчин дом" Десет броя нови инжекционни помпи, предназначени за венозно подаване на лекарствени разтвори за с Информацията?