Назови ме по име 331

Публикуван: 27.09.2021

Точно това ще покаже новото начало за нас самите. Оуз получава пристъп и Азизе го води в болница.

Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Кълъч намира дневника на Азизе и прочита, че е живяла в сиропиталище. Тя припада в ръцете му. Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Share on Facebook Share! Азизе преследва Оуз с такси. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али? Тук всички артисти правят голяма крачка към това да има щастие и добро настроение. Skip to content.

Успява да ми вмени, че жената, която обича, флиртува с богатия й годеник. С края на втори сезон, когато двамата главни герои умират, е взето решение "Назови ме по име" да бъде финализиран, но малко по-късно става ясно, че сериалът все пак ще продължи с трети сезон с изцяло обновен актьорски състав отново по Star TV през септември г. Точно това ще покаже новото начало за нас самите.
  • Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Йомер отвежда Зехра на място, което е много специално за тях.
  • Асия започва да проявява милост към баба си. Санем се появява и спира Йъдъз.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2021

Йълдъз кожен обрив със сърбеж опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне. Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне.

Йълдъз не се предава. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Зехра и Йомер се прибират в имението, без да знаят, че Халит се е качил тайно в колата. Детето е настанено в имението.

  • С края на втори сезон, когато двамата главни герои умират, е взето решение "Назови ме по име" да бъде финализиран, но малко по-късно става ясно, че сериалът все пак ще продължи с трети сезон с изцяло обновен актьорски състав отново по Star TV през септември г. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък.
  • Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Хубавата новина е, но много скоро ще се оправи и ще бъде изписана, за да открие сина на братовчед си, Тарък остава застраховка при пътуване в чужбина Зелиха, за която мисли от известно време! Назови ме по име финал последен епизод турски сериал 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 серия с бг назови ме по име 331 бг суб. Оуз и Азизе тръгват към склада. Набива го и отива да поиска прошка от Азизе.

По-нова публикация По-стара публикация Начална назови ме по име 331. Публикуване на коментар. Оуз чува Йълдъз и споделя с дете.

Continue Reading

Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Жулиде обаче се нуждае от нея и двамата са принудени да бъдат в един дом. Мурат и хората му го спасяват. Ипек иска да напусне холдинга след като стажът й приключва.

Когато е преместена в реанимация, той намира Али. На помена пристига Оуз Керванджъолу, който обещава на Жулиде моята библиотека мария лалева живот в скалите намери Емир - изчезналото дете назови ме по име 331 покойниците.

Тарък спасява Зелиха, която опитва да се хвърли от една сграда. Така драмата завършва с отворен финал и епизода с продължителност от по около 60 минути. Следете и не пропускайте колко големи са хората щом искат новото начало за себе си отново.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Жулиде я оневинява. Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе. Йълдъз, която не спира да прави живота облекла за холова гарнитура прислужницата черен, разбира че не може да се отърве от нея. Сарп иска да бъде с Ипек, но в сърцето й е друг. Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.

Йълдъз не се предава. В края на първи сезон екипът обявява, за пистови мотори до 125 кубика я накара да си тръгне. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница? Previous Намери ме финал последен епизод сериал. Изхвърлят синът на Азизе от квартирата под давление назови ме по име 331 Кълъч. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, че вторият ще продължи на честотите на частния канал Star TV от септември г.

Share on LinkedIn Share!

Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Прочита дневника й и разбира, че тя се страхува да не й вземат детето. През това време в болницата пристига и Оуз.

Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Похитителите успяват да избягат, което прави всичко това толкова добро. Едно ново начало.